Deze stichting is ontstaan door de toenemende behoefte aan cannabisproducten met gezondheidsvoordelen. De Stichting WietOliePuur is een stichting zonder winstoogmerk, die THC- en CBD- producten verstrekt aan volwassenen die daar baat bij hebben. De stichting is opgericht via de Europese richtlijnen van ENCOD: The European Coalition for Just and Effective Drug Policies. De stichting heeft ten doel het begeleiden, ondersteunen en informeren van donateurs die geïnteresseerd zijn en belang hebben bij het gebruik van THC- en CBD-producten.

Stichting WietOliePuur is van mening dat ieder mens die niet geholpen is met de reguliere middelen het recht heeft alles te proberen om hun levenskwaliteit te verhogen of te verbeteren door het gebruik van cannabisproducten. Wij willen onze donateurs het hoogst haalbare gezondheidsvoordeel kunnen aanbieden.

thc-olie-bestellen
thc-olie-bestellen

Tijd is kostbaar, daarom willen we het voor de donateurs van Stichting WietOliePuur zo makkelijk mogelijk maken. Wij kiezen er dan ook voor om alle producten uit ons assortiment zo compleet en gebruiksvriendelijk mogelijk aan te bieden. Hierbij kunt u denken aan pipetflesjes, makkelijk te doseren spuiten en crèmes in hersluitbare potjes.

Al onze producten zijn van kwalitatief hoog niveau en worden door een onafhankelijk laboratorium uitgebreid getest. De testrapporten zijn openbaar en toegankelijk voor iedereen. Inzage is mogelijk op onze testrapportage pagina.

adult-agency-business-380769

MISSIE

Wij streven naar legalisatie van THC- en CBD- producten in Nederland en zijn voor het decriminaliseren van de zwarte markt. Er zijn namelijk veel malafide handelaren die geld willen verdienen door veel te dure, vervuilde of niet werkzame producten te verkopen, daarom verstrekken wij geteste producten tegenover een zo laag mogelijke kostendekkende donatie.

adult-agency-business-380769

Bevoorrading

Het nieuwe kabinet gaat toestaan dat in een aantal gemeenten legale wiet wordt verspreid. De overheidswiet wordt landelijk geteeld en vervolgens verspreid onder zes tot tien gemeenten. Wij zouden ons graag aanmelden voor dit experiment en onze voorraad bij de overheid inkopen, zodat wij als stichting meewerken aan het decriminaliseren van de zwarte markt.

adult-agency-business-380769

Locatie wens

Wij zouden ons graag op een centrale locatie vestigen, waar wij onze producten op een zo transparant mogelijk manier kunnen produceren. Waar alle instanties die het nodig achten een controle uit te voeren, van harte welkom zijn.

WEBINAR

WEBINAR

Elke vrijdag om 19:00 gaan wij via een live verbinding in onze Facebookgroep vragen beantwoorden van leden. Deze Webinar is kosteloos en voor iedereen toegankelijk. De enige vereiste is dat u zich aanmeldt voor onze Facebookgroep, om zo deel te kunnen nemen.

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Heeft u interesse om een bijeenkomst bij te wonen? Schrijf u dan nu in en reserveer een plekje online. Reserveren is noodzakelijk in verband met drukte en een beperkt aantal stoelen. Ticketprijs: 5 euro

Onze producten bestellen?

× WhatsApp ons!